• Class Period             Time                 Duration             Class Taught

     

            1                  7:30-8:15              45 Minutes             Intro to Theatre

     

            2                  8:19-9:09              50 Minutes             Theatre 1

     

            3                  9:13-9:58              45 Minutes             Theatre1

     

            4                10:02-10:47            45 Minutes             Theatre 1

             

            5                10:51-12:30            99 Minutes             Theatre 1

      

            6                12:34-1:19              45 Minutes            Conference

     

            7                 1:23-2:08               45 Minutes             Intro to Theatre

     

            8                 2:08-3:00               48 Minutes            Theatre 1