• Regular Day

    1st Period                                7:30 AM   to     8:17 AM          47min                     ELAR

    2nd Period                               8:21 AM   to     9:13 AM          52min                    ELAR

    3rd Period                                9:17 AM   to   10:04 AM          47min                    ELAR

    4th Period                                10:44 AM to   11:31 AM           47min                   ELAR

    Lunch                                     10:55AM   to  11:31 PM           36min                   Lunch

    5th Period                                11:35 PM  to  12:22 PM           47min                    Conference

    6th Period                                12:26 PM   to  1:13 PM            47min                    ELAR

    7th Period                                1:17 PM    to  2:04 PM             47min                    ELAR

    8th Period                                2:08 PM    to  3:00 PM             52min                    PLC

     _________________________________________________________________________________________________ 

     

    A Lunch                               10:04 PM   to  10:40 PM                                  

    B Lunch                                10:55 PM  to 11:31 PM                               

    C Lunch                                11:36 PM  to 12:22 PM