• School Day:  8:15am – 3:45pm 

    Doors Open:  7:45a

     

                                                            We are on a A/B schedule for the 2021-22 school year 

     

    A DAY-  8:15 am - 3:45 pm  ( Mon & Wed)                                                                                               

    1st-  FOOD SCIENCE-----8:15-9:55 (100 min)                                                                   

    2nd  FOOD SCIENCE----- 10:00-11:40 (100 min)                                                                                                             

                 A- Lunch 11:45-12:10                                                                                             

    3rd- Conference------------ 12:20- 2:05                                                                  

    4th- FOOD SCIENCE--------2:05-3:45 (100 min)           

     

    B- Day  8:15 am - 3:45 pm ( Tues & Thurs) 

    5th - 6th Practicum & Advance Culinary Arts -------- 8:15 - 11:40  ( 200 mins) 

                       A- Lunch  11:45 - 12:10 

    7th - 8th Practicum & Advance Culinary Arts ---------12:10 - 3:45  ( 200 mins) 

        

    Lunch Periods                                                                                                                                        

    A- 11:40-12:10  (30 mins) 

    B- 12:20-12:50 ( 30 mins)

    C- 12:55 - 1:125 ( 30 mins) 

    D- 1:30 - 2:00 ( 30 mins)